lördag 8 september 2012

En helt vanlig jävla kaka



  • Ett ägghelvete
  • 1 dl sur kakao
  • Så lite smör som möjligt
  • Socker
  • Ingen jävla mandel i alla fall
  • 2 dl bakpulver
  • 1 pkt fula russin
  • 1,5 dl allerginötter

  • 1 dl tradigt vaniljsocker
  • 1 melon eller nåt
  • Sprit

    Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med en elvisp i en kvart.
    Grädda direkt i skålen.
    Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet fastnar ändå.
    Dunka ut skiten på matbordet om du kan.
    Garnera med krossad melon och sprit.
    Det spelar ingen roll... skit i det då.
    Släng ut matbordet genom fönstret.
    DRICK UPP SPRITEN!



    Om ni inte gillade den kakidén och vill laga en god kaka istället (utan sprit) ska jag nu dela med mig av mitt bästa kakrecept:


    Cheesecake med vit choklad

    200 g digestivekex
    100 g smör eller margarin

    Fyllning:
    400 g vit choklad
    2 1/2 dl vispgrädde
    2 burkar (tillsammans 400 g) färskost eller 200 g färskost och 250 g mascarpone

    Sätt bakplåtspapper i botten på en kakform med löstagbar kant. Krossa digestivekexen i en matberedare och lägg sedan till smöret. Fördela blandningen tunt i kakformen. Lägg i kylen.

    Blanda vispgrädden och färskosten till en slät smet. Smält den vita chokladen. Blanda i smeten. 
    Häll smeten över kexbottnen. Låt vila minst 3 timmar i kylskåp. Bäst är kakan följande dag. 

    Njut!

     
     

     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar