måndag 7 januari 2013

Vardag

Vardagen började igen. Eller, sådär halvt iallafall. Jag har ännu jullov en vecka, skolan börjar nästa måndag. Den bättre hälften har nyss traskat iväg till skolan, så jag bestämde mig för att stiga upp när han for. Smart val. Nu har jag hela dagen på mig att ostört sitta och göra skolarbeten.

Idag ska vi börja motionera sådär på allvar också. Träningsprogramet är klart. Träning minst tre dagar i veckan. Jag skulle också vilja löpträna, men som det är nu är det alldeles för kallt. Tja, det finns ju kläder att ta på, men hur kul är det att springa när man ser ut som en Michelingubbe? Dessutom innehåller programmet konditionsträning.

Vad annat? Jo, vi började spela wow igen. Skitkul! Det var faktiskt min idé. Jag vet inte vad det är, men när man spelar det är man helt uppslukad av spelet. Världen utanför upphör att existera. Det är en ganska skön känsla, att koppla bort världen. Vi kommer ändå inte att spela hela tiden, det är mycket annat som går före; skolarbeten, träning och ja, den riktiga världen helt enkelt.

Okej, dags att sätta igång med skolarbetena. Flit.stud.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar