onsdag 20 mars 2013

Halvsova

I tre nätter har jag nu halvsovit, dvs minsta ljud väcker mig. Jag har även haft svårt att somna, och om jag ens lite vänder på mig vaknar jag. Jag är trött när jag vaknar, men klarar ändå av att vara vaken hela dagen tills det är dags att halvsova igen på natten. Jag "sover" ändå 6-8 timmar per natt. Mycket kaffe under dagen gör susen. Dricker dock inte kaffe efter klockan 18, för jag ska ju kunna "sova" också. Jag skyller på stress. Det är verkligen mycket just nu.

Förra natten vaknade jag av känslan att jag måste ta på mig strumpor. Jag kravlade mig ur sängen, tog mig till garderoben och valde ut ett par bra strumpor. Efter det somnade jag. När jag vaknade på morgonen trodde jag att jag hade drömt hela grejen, men på nattduksbordet fanns det ett par strumpor. Alltså, va?! Jag förstår ingenting. Det är ju inte att gå i sömnen om man kommer ihåg allting, men det kändes som om jag skulle ha gått i sömnen. Dessutom har jag aldrig strumpor på fötterna när jag sover.

Föreläsningarna är slut för denna vecka. Kanske jag får sova normalt nästa natt och sedan få sova ut ordentligt imorgon. Antagligen kommer jag att vakna i "skoltid" imorgon, alltså 7:30, och inte kunna somna om. SUCK!

1 kommentar: