onsdag 5 december 2012

Ny stil och Gangnam style

Idag klippte jag håret. Kort. Väldigt kort. Har redan i flera, flera år haft långt hår, ungefär till mitten av ryggen, men nu var det slut på den eran. Nu är det väldigt kort i nacken med längre framtill. "Polkatyyli" tror jag att frissan sa. Tog med mig sambon som tolk ifall det skulle komma några språkliga missförstånd (det handlade ändå om mitt hår), men det gick väldigt smidigt utan honom. Ibland tror jag att jag tror att jag kan sämre finska än vad jag egentligen kan. Grejen med "polkatyyli" fick frissan snällt förklara, skulle inte ens ha vetat vad det var på svenska.

Aaaanyways. Sen en video som de flesta säkert redan har sett eftersom den florerat på de flesta kvällstidningars hemsidor:
Är det här på riktigt?! Sambon och jag började fundera och kom fram till att varför inte. Kanske vi är generaliserande och stereotypiserar amerikanarna, men är inte det här ganska normalt? Vad vi har läst och sett brukar amerikanarna till och med ha tävlingar om vem som har det mest julpyntade huset, eller? Upplys oss insnöade nordbor tack!

Nu ska jag gå och bor.... begru.... okej, beundra mitt hår!

Ta-ta!
2 kommentarer:

  1. klart det är på riktigt :)

    SvaraRadera
  2. Man skulle ju hoppas det, ser ganska härligt ut (fast jag skulle inte vilja vara närmaste grannen). :)

    SvaraRadera