torsdag 31 maj 2012

...men vad ska jag ta på mig?!

Jag är kanske inte den som klär sig übermodernt eller sminkar sig så fort man ska någonstans... Men när det gäller festligare tillfällen vill man ju ändå se representativ ut. Och den återkommande frågan är:

"Vad (här sätts en passande svordom in) ska jag ta på mig?"

Fast jag inte är den som slaviskt följer med mode har jag ändå en garderob full med kläder + en garderob med kläder på galgar. Men det mesta av det är vardagskläder: jeans, basic toppar, långärmade t-skjortor, mjukisbyxor (<3)... Men sen då, när man ska ha lite finare kläder?

Kjolar och klänningar har aldrig riktigt varit min grej, kanske främst för att jag har komplex för mina ben (alla måste ju ha komplex för något). Men visst, jag använder dom jag har och har använt dom länge. Har satsat på att köpa kjolar som är tidlösa.

På lördag ska vi på studentdimission. Jag tänker ha på mig ett par "kavajbyxor" med uppslag, mörkbeiga sådana med mörkare kritstrecksränder, men vad (passande svordom) ska jag ha upptill?! Och vad (passande svordom) ska jag ha på fötterna?! Tror inte sneakers passar med "kavajbyxor"....

2 kommentarer:

  1. Du får nog gärna komma till oss o. kolla ifall det e något du vill låna :) h. Ansu, på väg till samma studendimission antar jag?

    SvaraRadera
  2. Kan hända att jag lånar skor av dig ännu till bröllopet senare i sommar om jag inte hittar passande skor själv :)Är på jakt efter ett par skor som skulle passa "annars också", inte bara till högtidligheter.

    SvaraRadera